Manager ja/tai Analyytikko

CAPEX Advisors Oy (www.capexadvisors.fi) on investointihankkeiden taloudelliseen ja rahoitukselliseen neuvonantoon keskittyvä asiantuntijayritys. Neuvomme yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita merkittävissä infra- ja toimitilahankkeissa sekä muissa investointihankkeissa Suomessa ja kansainvälisesti. Asiantuntijamme ovat toimineet neuvonantajina yhteensä useiden miljardien eurojen arvoisissa investointihankkeissa.

 

Toimintamme kasvaessa haemme 1-2 henkilöä managerin ja/tai analyytikon tehtäviin työskentelemään erilaisten vaativien asiakastoimeksiantojen parissa.  Edellytämme hakijalta näyttöjä menestyksekkäästä projektityöskentelystä kiinteistö- tai rahoitusalalta, aktiivista ja aloitteellista otetta työskentelyyn sekä valmiuksia ja innokkuutta kehittyä. Odotamme myös erinomaisia valmiuksia suulliseen ja kirjalliseen vuorovaikutukseen suomeksi ja englanniksi.

 

Tehtävässä osallistut neuvonantotoimeksiantojen toteuttamiseen, joissa tyypillisiin tehtäviin kuuluvat esimerkiksi:

- Projektien taloudellinen mallintaminen (MS Excel) hyödyntäen kansainvälistä FAST-standardia (www.fast-standard.org/)

- Projektidokumentaation laatiminen

- Osallistuminen projektikokouksiin ja neuvotteluihin

- Lisäksi managerin tehtäviin kuuluu projektien itsenäinen vetäminen  

 

Tarjoamme tiimimme uusille jäsenille mahdollisuutta kehittyä mielenkiintoisten projektien myötä investointihankkeiden huippuasiantuntijaksi. Toimintaperiaatteenamme on, että tehtävissään menestyvät asiantuntijat sitoutetaan yritykseemme CAPEX:n sitouttamisohjelman mukaisesti.     

 Voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n osoitteeseen info@capexadvisors.fi 21.12.2018 mennessä. Tehtävistä toinen tullaan täyttämään mahdollisimman pian ja toinen tavoitteellisesti vuoden 2019 keväänä.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Managing Partner Riku Tolvanen puh. 050 577 2653.