CAPEX Advisors Oy

CAPEX Advisors Oy tarjoaa asiakkailleen taloudellisia ja rahoituksen neuvontapalveluita investointihankkeiden suunnittelemiseksi, toteuttamiseksi ja rahoittamiseksi. Asiakkaitamme ovat kaikki investointihankkeiden osapuolet: yksityinen ja julkinen sektori, sijoittajat ja rahoittajat. Tiimimme omaa kokemusta yhteensä miljardien arvoisten projektien suunnittelusta, rahoituksen järjestämisestä ja projektien läpiviemisestä. Toimialoja ovat mm. toimitilat, liikenneväylät, erilaiset verkkoinfrastruktuurit ja muut sosiaalista ja taloudellista vaikuttavuutta tuottavat investointihankkeet.

Avustamme asiakkaitamme luomaan parhaan hankekohtaisen toimintamallin investoinhankkeen toteuttamiseksi ja rahoittamiseksi. Toimintamalli yhdistää hankkeen ominaisuudet, rakennus- ja rahoitusmarkkinoiden mahdollisuudet sekä asiakkaamme toiminnan pitkän aikavälin tavoitteet.

Toteutamme asiakkaillemme suunnittellun toimintamallin mukaisen vaikuttavuutta aikaansaavan, hankkeen kokonaisaikataulua nopeuttavan ja kustannustehokkaan toteutus- ja rahoitusratkaisun. 

 
 

 Asiantuntijamme ovat toimineet neuvonantajina infra- ja toimitilahankkeissa, joiden investointi-kustannukset ovat yhteensä useita miljardeja euroja.

Tiimimme CV:t