Kesäterveiset!

kesatervehdys.jpg

Vuoden ensimmäisellä puoliskolla asiat investointihankkeiden rintamalla ovat edenneet vauhdikkaasti koronasta huolimatta!

 

Merkittävin alkuvuoden uutinen on ollut Espoon koulujen PPP-hankkeen palvelusopimuksen allekirjoitus, millä Espoo ratkaisi kerralla 4 000 lapsen tilatarpeet vuoteen 2042 asti (pääset tutustumaan hankkeisiin niiden nimiä napsauttamalla).

 

CAPEX työskentelee parhaillaan projektinjohtajana ja taloudellisena neuvonantajana kolmessa merkittävässä elinkaarimallilla toteutettavassa Helsingin kaupungin toimitilahankkeessa. Kielilukion sekä Stadin ammattiopiston elinkaarihankkeiden valmistuttua kohteita tulee käyttämään yhteensä n. 2800 oppilasta ja 250 aikuislukiolaista. Helsingin kaupunki on jo aiemmin toteuttanut kaksi merkittävää elinkaarihanketta: Vuosaaren lukio ja Puotilan ala-aste. Lisäksi Lahden Renkomäen monitoimitalon elinkaarihanke lähestyy loppusuoraa ja Vihdin Etelä-Nummelan koulu- ja päiväkotikeskuksen elinkaarihanke on juuri polkaistu käyntiin.

 

CAPEX on saanut olla mukana talous- ja rahoitusneuvonantajan roolissa myös Hailuodon kiinteän yhteyden PPP-hankkeessa sekä Finnpulpin maailman suurimman havusellutehtaan rakentamishankkeessa. Hailuodon hankkeessa on valitettavasti ajauduttu vaikeuksiin vesilupa-asioissa ja Finnpulpin hankkeessa ympäristölupa asioissa. Hailuodon hankkeen odotetaan kuitenkin jatkuvan vesilupavalitusprosessin päättymisen jälkeen.

 

Alkuvuosi on ollut meille sekä yhteistyökumppaneillemme mielenkiintoinen ja kiireinen. Heinäkuussa on aikaa hengähtää ja haluamme kiittää kaikkia edellä mainittuja ja muita yhteistyökumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä ja luottamuksesta näinä haastavina aikoina  sekä toivottaa kaikille ansaittuja lomahetkiä!

 

Kesäterveisin,

CAPEXin tiimi

CAPEX on perinteisesti tukenut Hope ry:n työtä lasten ja lapsiperheiden hyväksi joulunaikaisella lahjoituksella. Tänä vuonna teemme Hope ry:lle myös kesälahjoituksen tukeaksemme perheitä koronavirustilanteen aiheuttamissa poikkeuksellisen haastavissa olosuhteissa.

Hope ry: ”Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.”