Kimmo Niemi aloittaa CAPEXin Technical Director -roolissa

Kimmo Niemi aloittaa CAPEX Advisorsin palveluksessa 7.12.2020.  Kimmo on aiemmin työskennellyt konsulttina rakennuttamisen ja ylläpidon johtavissa asiantuntijatehtävissä Ramboll Finlandissa (ennen yrityskauppaa Pöyry Finland) vuodesta 2013. Ennen konsulttiuralle siirtymistä Kimmo on toiminut kuntapuolella teknisen toimen johtotehtävissä.  Kimmo vahvistaa entuudestaan markkinoiden johtavaa elinkaarihanketiimiämme varmistaen markkinoiden kasvaessa laadukkaiden asiantuntijapalveluiden tuottamisen myös jatkossa. Kimmo myös laajentaa CAPEXin toimintaedellytyksiä johtamiskokemuksellaan ja teknisellä asiantuntijuudellaan.

201203_Kimmo_350_3.jpg

Kimmo on Suomen kokenein elinkaarihankkeiden tekninen asiantuntija. Hänellä on kokemusta yhteensä useiden kymmenien koulu-, päiväkoti- ja sairaalakohteiden hankinnasta elinkaarihankkeina. Lisäksi Kimmolla on monipuolinen kokemus rakennuttamistehtävistä soveltaen useita eri hankintamuotoja. Kimmon erikoisalaa ovat elinkaarihankkeiden ja rakennuttamisen lisäksi kiinteistöjen ylläpito, kiinteistötiedonhallinta, kiinteistöjen elinkaari, toimitilojen strateginen suunnittelu sekä julkiset hankinnat.

Koulutukseltaan  Kimmo on Rakennustekniikan diplomi-insinööri. Hän on myös sertifioitu Projektipäällikkö (IPMA Level C) ja hänellä on rakennuttajan pätevyys RAP (FISE-pätevyys) sekä Teknisen isännöitsijän tutkinto (ITS-TEK).

CAPEX toivottaa Kimmo Niemen tervetulleeksi mukaan johtavaan investointihankkeiden toteutus- ja rahoitusmuotojen asiantuntijatiimiin. Kimmon rekrytoinnin myötä CAPEX vahvistaa ja monipuolistaa edelleen palveluntarjontaansa asiakkaidemme investointihankkeiden toteuttamisen tueksi.